Tuki mahdollisti investoinnit ja valmiudet kansainvälistymiseen
Yritykselle tuotekehitys prosessina on pitkä ja investoinnit vaativat resursseja, eikä takuuta menestyksestä ole. AtSauce on kuitenkin uskaltanut lähteä investoimaan tuotantolaitteisiin, kehittämään tuotteitaan ja valmistautumaan kansainvälisille markkinoille.
AtSaucen kasvua ja kansainvälistymistä on vauhdittanut Team Finland -verkoston tarjoama tuki. Business Finlandin Market Explorer -rahoituksen avulla yritys on kartoittanut uusia kansainvälisiä markkinoita. ELY-keskuksen myöntämä yrityksen kehittämisavustus puolestaan on mahdollistanut erityisesti investointeja tuotantoon: AtSauce on suurentanut pakkauskokojaan ja ottanut käyttöön uuden pullotuslinjan, mikä on vahvistanut sen vientivalmiuksia.
”ELY-keskuksen asiantuntijan kanssa asioiminen oli helppoa hankkeen aikana”, Tani kiittelee yhteistyötä ELY-keskuksen kanssa.
Tekemällä oppii – ja kansainvälistyy
AtSaucen tulevaisuus näyttää valoisalta ja Juuso Tani näkee yrityksessään paljon kasvupotentiaalia. Vuoden 2025 tavoitteena on panostaa myyntiin ja markkinointiin, erityisesti viennin laajentamiseen Keski- ja Itä-Eurooppaan. AtSaucen tavoite on tulevaisuudessa olla fermentoinnin suunnannäyttäjä.
Tani kannustaa muita yrityksiä investoimaan ja innovoimaan vaativassakin markkinatilanteessa. “Rohkeasti kannattaa lähteä tekemään ja selvittämään kansainvälistymistä, vaikka tuote ei olisi täysin valmis. Tekemällä ja kokemalla saa vastauksia.”
|