Keravan teollisuusalueella rakennetaan pulpettikattoista teollisuushallia, joka näyttää ulospäin aivan tavalliselta teollisuusrakennukselta. Ikkunattomaan halliin rakentuu parhaillaan kokonaisen salaattitehtaan uudet tuotantotilat. Energiatahokkaassa hallissa aletaan kasvattaa ituja ja versoja luomutuotantona. Tuotantoa tehdään ympäri vuoden, ja hallin sisällä ylläpidetään tarkasti valvottua optimaalista kasvuolosuhdetta. Snafu Oy kehittää uuden kasvuhuoneen kautta kansainvälisesti monistettavaa konseptia, jolla voidaan jopa ratkaista yksi isoimmista ruuantuotantoon liittyvistä maailmanlaajuisista ongelmista. Hallin sisällä pystytään pitämään samat kasvuolosuhteet, eikä tuotanto ole esimerkiksi sään ääri-ilmiöiden, kuten kuivuuden tai myrskyjen, armoilla.
|